Frakt 49 kr | Fri frakt från 899 kr

Culla di Teby - Inre fickor 3-pack

  • 369 kr

Detta är de vattenavvisande inre fickorna till Culla di Tebys blöjsystem. De är utformade att vara bredare över rumpan och smalare i grenen, vilket ger en nätt


Dela
Artikelnummer: 29
Leverantör: Culla di Teby

Detta är de vattenavvisande inre fickorna till Culla di Tebys blöjsystem. De är utformade att vara bredare över rumpan och smalare i grenen, vilket ger en nätt men ändå tät blöja. Benresårerna är smala och mjuka. 

Knapparna på den inre fickan är gömda i tyget och kommer aldrig i kontakt med barnets hud. Tack vare deras olika färgade knappar (vita och svarta) är det lätt att sätta fast dem i rätt riktning i ytterskalet.

Den inre fickan behöver inte bytas vid varje blöjbyte så länge den inte blivit nedsmutsad eller luktar.

Paketet innehåller en vit, en gul och en blå ficka.

 

Storlek:

Storlek 1 - lämplig för blöjor i storlek S

Storlek 2 - lämplig för blöjor i storlek M & L

Storlek 3 - lämplig för blöjor i storlek XL

 

Material:

100 % polyester (PUL)

 

Tvättråd och tips:

Vid blöjbyte kan du med fördel knäppa loss den inre fickan och låta den torka och vädra (om du vill kan du också torka av den med en blöt tvättlapp). Knäpp fast en annan ficka i ytterskalet och växla mellan de två vid varje blöjbyte. På så sätt klarar sig fickorna längre utan att bli ofräscha.

Tvättas på 40 grader enligt tillverkaren. Av hygienskäl rekommenderar jag att alltid tvätta PUL-fickorna på 60 grader, men då gäller inte längre garantin på dem. Jag rekommenderar att lägga fickorna i en tvättpåse för att skydda resårerna mot slitage.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.