Frakt 49 kr | Fri frakt från 899 kr

Anavy - Formsydd blöja OS - Fox In A Meadow

  • 249 kr
  • 224 kr

Den formsydda tygblöjan från Anavy är mjuk och högabsorberande. Den består av mjuk bambu och är följsam när barnet rör på sig. Denna tygblöja används framför al


Dela
Artikelnummer: 817
Leverantör: Anavy

Den formsydda tygblöjan från Anavy är mjuk och högabsorberande. Den består av mjuk bambu och är följsam när barnet rör på sig. Denna tygblöja används framför allt som nattblöja men kan även användas dagtid. 

Det medföljer ett bambuinlägg som knäpps fast i blöjan och ett bambuinlägg som ligger löst. Blöjan går även att använda utan inlägg då hela blöjan består av ett absorberande material. Ett inlägg eller endast blöjan utan inlägg brukar vara tillräckligt för bebisar under 6 kg. Öka gradvis uppsugningsförmågan genom att lägga till inlägg allt eftersom barnet växer.

Tygblöjan kan ställas in i tre olika storlekar med hjälp av knapparna på framsidan och passar från start till slut när barnet blivit blöjfritt. Blöjan stängs med kardborre eller knappar runt midjan. De absorberande inläggen knäpps fast i blöjan vilket förhindrar att de flyttar på sig. Vill man inte använda inläggen finns knappskydd så att de två knapparna i ryggen inte trycks mot barnet.

Tygblöjan behöver vattenavvisande blöjskal eller blöjbyxor i PUL eller ull för att bli en komplett tygblöja.

 

Storlek:

One size: 4-15 kg

XL: 7-18 kg


Material:

Inre skikt och inlägg: 80 % bambuviskos, 20 % polyester (från återvunna PET-flaskor)

Inre lager: 80 % bomull, 20 % polyester

Yttre lager: 100 % bomull / 95 % bomull, 5 % elastan / 80 % bomull, 20 % polyester (varierar beroende på tyg)


Tvättråd:

Tvättas på 60 grader. Kan torktumlas på låg värme.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.