Frakt 49 kr | Fri frakt från 899 kr

Anavy - Formsydd blöja XL - Heads

  • 269 kr
  • 242 kr

Detta är Anavys mest absorberande formsydda tygblöja. Den består av mjuk bambu och är följsam när barnet rör på sig. Denna tygblöja används framför allt som nat


Dela
Artikelnummer: 1124
Leverantör: Anavy

Detta är Anavys mest absorberande formsydda tygblöja. Den består av mjuk bambu och är följsam när barnet rör på sig. Denna tygblöja används framför allt som nattblöja men kan även användas dagtid. För att du ska kunna anpassa uppsugningsförmågan helt efter ditt barns behov säljs tygblöjan utan inlägg. Passande inlägg är exempelvis Anavys egna nattinlägg som finns som långt bambuinlägg eller bambuprefold.

Tygblöjan kan ställas in i tre olika storlekar med hjälp av knapparna på framsidan och passar från start till slut när barnet blivit blöjfritt. Blöjan stängs med kardborre eller knappar runt midjan. De absorberande inläggen knäpps fast i blöjan vilket förhindrar att de flyttar på sig. Vill man inte använda inläggen finns knappskydd så att de två knapparna i ryggen inte trycks mot barnet.

Inlägg medföljer ej. Tygblöjan behöver vattenavvisande blöjskal eller blöjbyxor i PUL eller ull för att bli en komplett tygblöja.

 

Storlek:

XL: 7-18 kg


Material:

Inre skikt och lager: 67 % bambuviskos, 33 % polyester (från återvunna PET-flaskor)

Yttre lager: 95 % bomull, 5 % elastan / 80 % bomull, 20 % polyester (varierar beroende på tyg)


Tvättråd:

Tvättas på 60 grader. Kan torktumlas på låg värme.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.