Frakt 49 kr | Fri frakt från 899 kr

Mommy Mouse - SIO-inlägg

  • 109 kr
  • 95 kr

SIO-inläggen från Mommy Mouse består av högabsorberande mikrofiber som torkar snabbt. Materialet andas, är mjukt och blir inte stelt efter tvätt. Tack vare dessDela
Artikelnummer: 104
Leverantör: Mommy Mouse

SIO-inläggen från Mommy Mouse består av högabsorberande mikrofiber som torkar snabbt. Materialet andas, är mjukt och blir inte stelt efter tvätt. Tack vare dess struktur absorberar den vätska snabbt och fördelar vätska jämnt över hela inlägget. 

Inläggen har knappar för att kunna fästas fast i Mommy Mouse SIO- och No crush-skal. Det medföljer en liten booster som kan knäppas fast i det större inlägget. Det går att använda boosters i andra material för att få fram de egenskaper och den uppsugningsförmåga du önskar - exempelvis använda en Bamboo Air booster till det stora inlägget i Thermo Air, eller använda en Thermo Air booster tillsammans med ett stort Bamboo Air-inlägg. 


Inläggen uppnår  maximal uppsugningsförmåga efter bara en tvätt.


Thermo Air: Thermo Air är ett tyg som andas och dess temperaturreglerande egenskaper ger barnet känslan av att vara torr. Thermo Air är idealt för barn som är känsliga mot fleece och är benägna att få blöjutslag. 

Polar Air: Thermo Polar känns torrare än de andra SIO-inläggen från Mommy Mouse och är väldigt mjuk.


Storlek:

S/M - 4-8 kg

L/XL - 9-16 kg

 

Material: 

100 % polyester

 

Tvättråd:

Tvättas på max 60 C. Inläggen måste knäppas loss innan de tvättas. 

Vi rekommenderar att ställa in centrifugen på max 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.