Frakt 49 kr | Fri frakt från 899 kr

avo+cado - Prefold i ekologisk bomull

  • 39 kr

Denna prefold i ekologisk bomull från avo+cado passar perfekt i PUL-skal och ullskal. Den är en billig investering för att använda tygblöjor på ditt barn och de


Dela
Artikelnummer: 1153

Denna prefold i ekologisk bomull från avo+cado passar perfekt i PUL-skal och ullskal. Den är en billig investering för att använda tygblöjor på ditt barn och dessutom helt i naturfiber. Prefolden är ett platt inlägg som viks på tre. De yttre två delarna är sydda i fyra lager bomull och mittendelen i åtta lager bomull. När prefolden är sammanvikt blir den till ett inlägg med sammanlagt 16 lager bomull i våtzonen. För de barn som kissar väldigt mycket kan ett extra absorberande inlägg med fördel vikas in i prefolden. Hampainlägg lämpar sig extra bra i kombination med bomullsinlägg då de suger upp vätska långsammare men är mer motståndskraftia mot kompressionsläckage.

När du får prefolden är den platt och len. När du tvättar den för första gången kommer den bli mycket mjukare, krympa något i storlek och fluffa till sig. Prefolden behöver tvättas ca 10 gånger på 60 grader innan den uppnår sin fulla uppsugningsförmåga. Inläggen kommer att hålla väldigt länge och kommer att bli mjukare ju mer de används.


Storlek:

Nyfödd: 28 x 29 cm (2,7-7 kg)

One size: 33 x 35 cm (5-16 kg)

XL: 42 x 46 cm (10-20 kg)


Material:

100 % ekologisk oblekt bomull


Tvättråd:

Tvättas på 60 grader. Kan torktumlas på låg värme.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.