Frakt 49 kr | Fri frakt från 899 kr

avo+cado - Pail Liner

  • 169 kr

avo+cado Pail Liner passar de allra flesta hinkar som rymmer 50 liter och fästs runt hinkens kant med ett resårband. PUL-påsen är vattenavvisande, luktfri och t

Dela
Artikelnummer: 1143
Leverantör: avo+cado

avo+cado Pail Liner passar de allra flesta hinkar som rymmer 50 liter och fästs runt hinkens kant med ett resårband. PUL-påsen är vattenavvisande, luktfri och tillåter att luft cirkulerar. När det är dags att tvätta de smutsiga tygblöjorna lyfter du bara ut PUL-påsen och lägger den i tvättmaskinen tillsammans med tygblöjorna. För att undvika dålig lukt vid transport kan du använda resårbandet på sidan av påsen för att stänga påsen. 

PUL-påsen kan också användas som exempelvis en återanvändbar soppåse, för att förvara våta handdukar efter en dag på stranden eller som en vanlig tvättpåse. Används den för att förvara smutsiga tygblöjor i en hink utan hål bör du ej använda lock för att undvika att dålig lukt och bakterier bildas.


Storlek:

ca 60 x 70 cm


Material:

100 % polyester


Tvättråd:

Tvättas på 60 grader. Kan torktumlas på program för ömtåliga textilier men vi rekommenderar att undvika torktumling och att låta den lufttorka för att skona materialet och förlänga påsens livsläng.