Frakt 49 kr | Fri frakt från 899 kr

Kekoa Wetbag Medium - Ramarama

  • 259 kr
  • 233 kr

Denna PUL-påse från Kekoa är designad för att ge dig en lyxig känsla. De är inte bara praktiska och funktionella - de är också vackra! PUL-påsen har ett inre la

Dela
Artikelnummer: 1250
Leverantör: Kekoa

Denna PUL-påse från Kekoa är designad för att ge dig en lyxig känsla. De är inte bara praktiska och funktionella - de är också vackra! PUL-påsen har ett inre lager PUL som förhindrar att blöta tygblöjor, blöta tvättlappar eller annat blött som förvaras i påsen läcker ut genom PUL-tyget. PUL-tyg är vattenavvisande och klarar av fukt men riskerar att inte klara av att hålla tätt när riktigt blöta saker förvaras inuti. Det inre PUL-lagret kan dras ut vid torkning för att skynda på torktiden. 

Det vattenavvisande PUL-tyget är mjukt och följsamt - och dessutom producerat av 100 % återvunna plastflaskor! Detta reducerar energiåtgången vid produktionen med 75 % och vattenkonsumtionen med 90 % (i jämförelse med PUL-tyg som produceras av ny polyester).  Varje PUL-påse i storlek medium från Kekoa räddar ungefär sex plastflaskor från våra hav. 

Observera att denna PUL-påse i printet Ramarama är en äldre version av Kekoas PUL-påsar och inte innehåller ett absorberande foder och coolmax på insidan som de nya. Denna har istället ett tyglager vit PUL på insidan.


Storlek:

Medium: 20 x 35 cm 


Material:

PUL: 100 % återvunnen polyester 


Tvättråd:

Tvättas på max 60 grader. Hängtorkas.