Frakt 49 kr | Fri frakt från 899 kr

I Provenzali - Vegansk Fläckborttagningstvål 300 g

  • 89 kr
  • 80 kr

Denna veganska fläckborttagningstvål tar magiskt bort fläckar! Den är ett måste för den som vill hålla sina tygblöjor och tygbindor så fläckfria som möjligt. Tv

Dela
Artikelnummer: 1154
Leverantör: I Provenzali

Denna veganska fläckborttagningstvål tar magiskt bort fläckar! Den är ett måste för den som vill hålla sina tygblöjor och tygbindor så fläckfria som möjligt. Tvålen tar bort fläckar och kan också användas som en vanlig tvättvål vid handtvätt av ullskal, BH:ar, sockor och mattor. Den lämpar sig bra för att ta bort blodfläckar. 

I Provenzali fläckborttagningstvål är mildare än vanliga fläckborttagare och använder naturliga blekande extrakt från citrusfrukter. Tvålen är gjord utav helt naturliga ingredienser och är biologiskt nedbrytbar. Tvålen är tillverkad med ekologiskt certifierade oljor och RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) som säkerställer en hållbar odling av ekologiska grödor. 

Blöt fläcken och gnugga tvålen på fläcken tills den löddrar. Låt ligga i 15 minuter för att tvålen ska aktiveras och skölj sedan väl ur den. Använda tygblöjor bör sedan tvättas som vanligt.


Innehåll:

Sodium Palmate*, Sodium Palm Kernelate*, Aqua, Parfum, Glycerin, Olea Europe Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lecithin, Tetrasodium Etidronate, Citric Acid, Sodium Chloride, Limonene, Citral, Geraniol, Citronellol.