Frakt 49 kr | Fri frakt från 899 kr

Snappi Blöjfästare

  • 29 kr
  • 26 kr

Snappi är en blöjfästare som revolutionerat tygblöjor i över 20 år genom att vara ett praktiskt och säkert verktyg för att fästa tygblöjor runt barnet utan attDela
Artikelnummer: 1155
Leverantör: Snappi

Snappi är en blöjfästare som revolutionerat tygblöjor i över 20 år genom att vara ett praktiskt och säkert verktyg för att fästa tygblöjor runt barnet utan att använda blöjnålar. Snappi finns i två storlekar och är tillverkat i ett stretchigt och giftfritt material. Den är T-formad med klor på varje arm. Dessa tre klor hakas fast i blöjtyget för att skapa en välsittande tygblöja som samtidigt tillåter barnet att röra sig naturligt. 

Snappi bör stretchas åt alla håll innan den används för att öka elasticiteten. Dra då i armarna och inte på ringarna. 

Det är viktigt att Snappi inte används på ett barn som kan ta loss den eller ta av sig sin egen tygblöja eller sina kläder. Snappi ska endast användas av en vuxen och bör hållas utom räckhåll för barn för att undvika att klorna sticker barnets fingrar eller hud. 

Rengör Snappi i varmt vatten med tvål. Tvätta den inte i tvättmaskin eller tillsammans med tygblöjor då den kan skada tyget om den skulle fastna i det.


Storlek:

Storlek 1: 13-14 cm / Nyfödd till 18 månader

Storlek 2: 15-16 cm / 18+ månader


Material:

Polyuretan (fri från latex och silikon)