Frakt 49 kr | Fri frakt från 899 kr

avo+cado - Formsydd tygblöja i bambu OS

  • 189 kr
  • 170 kr

avo+cado formsydda tygblöja i bambu är en billig tygblöja med hög kvalitet. Den är ett bra val för den som letar efter en enkel tygblöja med hög uppsugningsförm

Dela
Artikelnummer: 1150
Leverantör: avo+cado

avo+cado formsydda tygblöja i bambu är en billig tygblöja med hög kvalitet. Den är ett bra val för den som letar efter en enkel tygblöja med hög uppsugningsförmåga. Den formsydda blöjan växer med ditt barn och passar från start till slutet av blöjperioden. Storleken anpassas med hjälp av knappraderna framtill. 

Denna formsydda tygblöja lämpar sig bra för användas dagtid men fungerar även nattetid för barn som inte kissar så mycket under natten. För de barn som kissar mer på natten kan tygblöjan boostas med ett eller två ytterligare inlägg efter behov.

Det lösa medföljande inlägget gör att du kan anpassa uppsugningsförmågan på tygblöjan. När barnet är mindre och inte kissar så mycket behövs oftast inte det medföljande inlägget. Med tiden när barnet växer och kissar mer kan du lägga i det medföljande inlägget för att anpassa uppsugningsförmågan efter just ditt barn.

En formsydd tygblöja behöver ett yttre vattenavvisande blöjskal för att bli en komplett tygblöja.


Storlek:

One size: 5-16 kg


Material:

80 % bambu (OEKO-TEX), 20 % polyester


Tvättråd:

Kan tvättas på upp till 60 grader. Kan torktumlas på låg nivå.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.